top of page
IMG_8661_edited_edited.jpg

Alpaca's

Laatste jaren zien we een toename van het aantal alpaca’s binnen onze dierenartsenpraktijk. De alpaca is altijd al een bekende diersoort in onze praktijk geweest doordat er enkele fanatieke alpacafokkers in onze praktijk actief zijn. Naast de vraag om professionele curatieve en preventieve diergeneeskunde komen er ook telefonisch veel vragen binnen. Om aan deze toenemende vraag naar kennis en kunde te voldoen hebben we ons gespecialiseerd in de geneeskunde van de alpaca’s om de beste zorg aan u te kunnen leveren!

Zo hebben we ruime ervaring in het behandelen van zieke dieren maar ook veel voorkomende handelingen zoals vaccineren, plasma infuus veulens, knippen van tanden, het castreren van hengsten, het bekappen van de hoeven en vele andere zaken.

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over het houden van uw alpaca’s. Denk aan voedingsadviezen, huisvestingstips, ontwormingstrategieën, entschema’s, enz. Zowel ervaren als onervaren eigenaren zijn bij ons op het goede adres.

 

Alpacadierenarts Jeroen Heinen is uw eerste aanspreekpunt. Hij is dagelijks bereikbaar / beschikbaar voor advies/overleg en behandeling. Aarzel niet om contact op te nemen, wij zijn u graag van dienst!

Afspraak
maken?

Bel van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur met

077 462 13 73

 

Bel dit nummer ook in geval van spoed!

bottom of page