top of page

gezelschapsdieren

De gezelschapsdieren worden behandeld op de praktijken in Kessel-Eik en Reuver door de dierenartsen Noortje Hendriks, Manon Coenen, Karlijn Moonen en Wim Oosse. Daarnaast is er de mogelijkheid voor behandeling in Haelen. Het spreekuur in Baarlo wordt verzorgd door dierenarts Martien Franke.

 

In Kessel-eik is de praktijk zo ingericht dat uitgebreidere behandelingen voor de gezelschapsdieren mogelijk zijn. Zo is er naast de 2 behandelkamers een aparte operatiekamer met recovery-ruimte en een echo & röntgenkamer aanwezig. Verder is er een ruimte die voorzien is van apparatuur voor gebitsbehandelingen en beschikt de praktijk over een laboratorium en apotheek. De operatiekamer is voorzien van apparatuur voor gasnarcose en patiëntbewaking.

 

Ook in Reuver is er een aparte kamer voor operaties en gebitsbehandelingen. Daar is ook een laboratorium en een apotheek.

Het is de hele dag mogelijk medicijnen, vlooien-, teken- en wormmiddelen en dieetvoer af te halen aan de balies in Kessel-Eik en Reuver. De assistentes geven u graag adviezen over voeding, gewichtscontrole en verzorging

Afspraak
maken?

Bel van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur met

077 462 13 73

 

Bel dit nummer ook in geval van spoed!

bottom of page